контакт телефон: 02 2033 453

ELTE Logo

Info iconНашата посветеност кон работата е клуч за нашиот успех и успехот на нашите клиенти.
Да изградиме позиција на иновативен понудувач на производи и услуги со приоритетен фокус на следниве пазарни сегменти: енергетски инфраструктурни објекти, мали и средни претпријатија.