контакт телефон: 02 2033 453

ELTE Logo

Вработувања

Станете дел од нашиот тим.
ЕЛ ТЕ Инженеринг ви нуди можност за професионален напредок и надградба.

Моментално нема отворени слободни позиции.
Доколку сте заинтересирани за вработување, посетете ја оваа страна повторно или контактирајте нé.

 

 

 

 

 

 

Info iconЕЛ ТЕ Инженеринг е посветен на системот за управување со квалитет и фокусиран на изнаоѓање на квалитетни решенија за своите клиенти при извршување на ремонт,монтажа и одржување на објекти во енергетиката и машинството.
Ова го постигнуваме преку подобри и поквалитетни производи и услуги, брза и навремена поддршка кај клиентите, техничка стручност и компетенција, партнерства со добавувачи како и лидерство во индустријата во која работиме.